pondělí 6. února 2017

Čokoládové pohlazení



Kdo nemá rád čokoládu? V životě jsem nikoho takového nepotkala! Jak moc bych si přála ji nemít ráda :-D Ani když na ni nemám chuť a někde ji zahlídnu (reklama, časopis, výloha, v regálu atd.), ihned se mi spustí chuťové buňky a volají - jen jeden čtvereček. A volají tak dlouho, dokud si kousek nedám. Uhodli jste dobře, dnes to bude o čokoládě, ale ne na jídlo, ale na krásu. Ano, čtete dobře. Po čokoládě můžete být krásná :-) A to díky peelingu a kokosové péči od Saloosu, která má přímo božskou kokosovo-čokoládovou vůni! 

Saloos - Bio Peeling čokoláda
Na peelingy jsem nikdy moc nebyla. Měla jsem je spojené hlavně s obličejem, kdy mi místo užitku udělaly paseku. Až jsem se začala zajímat o přírodní kosmetiku, narazila jsem na tělový peeling od Saloosu. Zaujalo mě hlavně to slovo čokoládový. A tak jsem si řekla, že mu dám šanci. No a udělala jsem dobře! Struktura je úplně jiná než u peelingů, které míchají klasické kosmetické značky. Tenhle peeling je z mořské soli, která opravdu tvoří základ produktu, takže když ho aplikujete a jemně vtíráte, opravdu krásně prokrvujete pokožku krystalkami soli. Díky kakaovým bobům krásně voní po čokoládě a navíc obsahuje oleje včetně kokosového, takže pokožku zároveň vyživuje. A jak ho správně aplikovat? Použití je jednoduché: na umytou pokožku naneste malé množství peelingu a lehce krouživými pohyby kůži masírujte. Zbytek peelingu omyjte. A je to :) Peeling je skvělý pro boji s celulitidou a také odstraňuje odumřelé kožní buňky. Já se do něj úplně zamilovala!




Saloos - Bio Kokosová péče čokoláda
Ta vůně!! Ach !! Jakoby jste měli před sebou čerstvý kokos přelitý ještě teplou hořkou čokoládou. Mám co dělat, abych místo na tělo nedala prst s tímto zázrakem do pusy :-D Jedná se o kokosový olej, který je lehce ´´prošlehaný´´ a obohacený o výtažky z kakaových bobů, které mu dodávají nezaměnitelnou vůni čokolády. Já tuhle péči využívám místo tělového mléka a to hlavně po koupeli. Pokožka je po jeho vstřebání krásně jemná, hydratovaná a nádherně voní. 




Bio kokosová péče po nanesení - kokosový olej teplem těla krásně roztaje :-)

Tohle kombo doporučuji koupit do každé koupelny pro zahnání zimních chmrů :-) Navíc se jedná o bio přírodní produkty, takže rozhodně nešlápnete vedle. 

A co vy? Milujte čokoládu? Máte nějaký jiný tip na čokoládový produkt? Těším se na vaše tipy v komentářích :-)

6 komentářů:

  1. Čokoládu miluju! Akorát, že jako peeling jsem ji ještě neměla. Peeling mám doma s příchutí medové broskve od TianDe a nemohu si ho vynachválit. :) Provoní celou koupelnu a krásně zahřeje pokožku. Co mám ale hodně ráda je čokoládový sprchový gel od Palmolive.

    OdpovědětVymazat
  2. To, co popisuješ s čokoládou, mam ja s kafem :-) Staci mi jen nekde cist, ze nekdo pil kafe a uz mam chut. :-) Na čokoládu moc nejsem, tak me zrovna tenhle peeling neláká, ale rada bych zkusila nejaky jiný od Saloos (levandulovy/tea tree napriklad musí byt úžasný!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Ti závidím, po kafi se tak nepřibírá :-D Určitě zkus, opravdu mě překvapil :) Děkuji za komentář <3

      Vymazat
    2. Ja ho piju s mlikem, takze taky nic moc!! :D Super, pri příští objednávce Saloos asi jeden peeling prihodim! ;)

      Vymazat
    3. Já kafe taky jedině s mlíkem :) Též se chystám na objednávku, už se nemám čím odličovat :)

      Vymazat