sobota 10. prosince 2016

Hot news - den v Praze

Třetí adventní sobota patřila Praze. Budík nemilosrdně zvonil v 5:45 a já se musela vyhrabat z postele. Do Prahy jsem jela vlakem. Konkrétně Leo expressem. Podle mě je to nejlepší volba, jak se dostat do Prahy (z našich končin) :-)

Hlavní plán v Praze bylo tetování. Na doporučení jsem si vybrala Inkoust tattoo a jsem ráda, že jsem tak udělala. Nečekejte žádné brutální studio ála metalové doupě.Inkoust tattoo je desingové studio s moc příjemnou hudbou a skvělým personálem. Mohu opravdu doporučit, já byla nadmíru spokojená (a to nebyla první návštěva nějakého tetovacího studia) jak se studiem, tak s tatérem a samozřejmě i s výsledkem :-)
Více info: http://www.inkoust.me/




Potom jsem měla volno. Prošla jsem se kolem Obecního domu a Prašné brány do......



.... Hamleys. Chtěla jsem to vidět na vlastní oči. Já miluju hračkářství, vrací mě to do mých bezstarostných dětských let. A teda páni, Hamleys je naprosto úžasné. Těch hraček všude a ten kolotoč. Dokonce si tam můžete dát kávu a božsky vypadající cupcakes. Nemám slov...










Dále jsem pokračovala na Václavák až na Staromák. Tam jsem si chtěla dát punč, ale jelikož bylo teplo (počasí mi přálo, bylo 8 stupňů, ale na slunci ještě víc), tak mě na něj nějak přešla chuť a jen jsem nasávala ty vůně linoucí se ze stánků a vánoční cvrkot.





Bohužel jsem si vybrala sobotu a ještě před Vánoci. Takže o masách lidí ani nemluvím.


Ke konci dne jsem zaskočila do Palladia. Dala jsem si hodně pozdní oběd a nakoupila dekorativku v Sephoře.





Jedna taková zajímavost na závěr. Vždycky když jsem v Praze, tak tam narazím na nějakou 
´´celebritu´´. Dneska to byl Michal Dvořák (Lucie) a taky Emanuele Ridi (S italem v kuchni). Stává se vám to taky? :-D


A jakou jste měli sobotu vy?? Krásný zbytek víkendu vám přeji :-)

3 komentáře:

  1. Já jsem v Praze ještě nikdy žádnou celebritu nepotkala. :D Ale v Praze jsem byla asi 4x, jelikož bydlím na druhé straně republiky. :D Jinak moc pěkný článek. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Prahu 300km, takže taky žádná sláva 😀 Děkuji za pochvalu 😘

      Vymazat
  2. Já jsem v Praze ještě nikdy žádnou celebritu nepotkala. :D Ale v Praze jsem byla asi 4x, jelikož bydlím na druhé straně republiky. :D Jinak moc pěkný článek. :)

    OdpovědětVymazat