středa 20. září 2017

Kosmetika Alverde u mě doma IV.


Před pár týdny jsem se byla zase jen "podívat" do DMka. No a jak vidíte, samozřejmě to u dívání neskončilo. Nečekaně jsem zas neodolala a má peněženka zaplakala. Ale beru to pozitivně, aspoň se s vámi můžu podělit o zkušenosti a říct za co se vyplatí/nevyplatí utratit korunky.

Podíváme se na zoubek pěti výrobkům, které mi skončily v košíku. 
Pojďme na to :-)

Alverde Korper-Milch Bio-Kakaobutter, Bio-Hibiskus
Tak ani tentokrát mě tělové mléko od Alverde nezklamalo. Konzistenčně mi sedí zatím  nejvíc ze všech co jsem vyzkoušela. Leží tak nějak ve středu mléka a másla, ale spíš má blíž k máslu. Hezky a snadno se roztírá. Mléko se vsakuje postupně, přeci jen je kapánek máslové. Moc krásně voní, hledala jsem k čemu bych vám to přirovnala, ale on je to takovej mix a všechny složky se krásně prolínají - kakaové máslo a ibišek. Jak asi vidíte, tak za mě rozhodně super kup! Rozhodně to není moje poslední pixle.

Alverde Augen-Make-up Entferner (odličovač na oči)
Na rovinu - já jsem maximálně spokojená s hydrofilním odličovačem od Saloosu, to se za ty dva roky co ho používám nezměnilo. Ale když jsem šla kolem regálu, tak mě tenhle odličovač oslovil svojí přísadou a tím jsou Bachovky. Já Bachovky zbožňuju. Zamilovala jsem se do nich sice teprv letos, ale ta vůně je pro mě opojná. Rozhodně jsou na mém wishlistu, ráda bych přímo parfém (jsou docela drahé) - snad to čte Ježíšek :-D No takže chápete, že něco s Bachovkama za pár desítek korun tam nemůžete nechat. Ale bohužel mě zklamal. Odličovač je mlékový, což já nemám ráda a taky (což je nejhorší) odličuje špatně. Možná bych ho doporučovala pro ženy, které se líčí velmi málo a jemně. Ale pokud jako já dáváte na řasy víc vrstev řasenky a třeba i stíny, nebude to pravé ořechové. Na odlíčení očí jsem vypiplala místo dvou asi šest vatových tampónků a kupu odličovače. Takže za mě špatný kup, nedoporučuji.

Alverde Fussbade-Kristalle 
Konečně začíná Alverde vyrábět i věci na koupáníčko. Tohle je první vlaštovka - sůl na nohy. Balíček je na jedno použití resp. na jedno máčení. A je super! Nádherně voní po pomeranči a zázvoru. Sůl je jemná, žádné velké hrudky (to nemám ráda) a hezky se rozpustí. Dokonce mě i trošku štípkala (ale příjemně), takže jsem měla konečně pocit, že sůl funguje. Za mě rozhodně super kup, doporučuji. A taky doufám, že Alverde přijde i s větším balením. 

Alverde Schaumbad Seifenblasen-traum/Bluten-regen
Další koupáníčkovou vlaštovkou jsou pěny do koupele. HURÁÁÁ!! Ani nevíte jak mě štvalo, že je Alverde ještě nedělá. Já totiž zbožňuju vanění. Ráda si do vany dávám různé přísady - oleje, pěny, bomby. S radostí vám můžu říct, že tyhle pěny jsou super. Ta první modrá je taková jemnější co se týče vůně a druhá je (už podle obalu) květinová. Pěna z produktu je hezká a vydrží cca 15 minut. Vlastně přesně jak píší v návodu použití. Jedinou nevýhodou je, že je na jedno použití. Tak opět doufám, že Alverde přijde s větším balením. Pokud milujete vanu plnou pěny a přitom se nechcete koupat v chemických koktejlech tohle vám nesmí doma chybět. Opět super kup, doporučuji :-) 

A jaký je váš Alverďácký oblíbenec?
Těším se na vaše komentáře!


2 komentáře:

  1. Moc mě baví, že experimentuješ s takhle čistě přírodní kosmetikou! O těch solích a pěnách bych se jinak dozvěděla zase až tak po roce, protože se asi z pudu sebezáchovy (záchovy peněženky) alverde regálu tak trochu vyhýbám. Ale když na to tak koukám tak jejich koupelový produkty musím 100% vyzkoušet. Používáš od alverde i dekorativní kosmetiku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karolínko moc děkuji :-) Rozhodně nešlápneš vedle u sprcháčů, těl. másel/mlék, pěny do koupele a té soli. Dekorativku zkouším, ale zatím je to spíš nic moc. Vyzkoušela jsem lesk a fixační sprej, nejsou špatné, ale ještě tomu něco chybí. Teď jsem si koupila rtěnku, tak uvidím. Řasenka byla propadák!

      Vymazat